Goedkope maaltijdbox

Goedkope maaltijdbox

Goedkope maaltijdbox

Steeds meer mensen willen gezond eten en kiezen voor gemak, maar willen daar niet te veel geld aan uitgeven. Een goedkope maaltijdbox kan dan een aantrekkelijke oplossing zijn. Vaak bevatten deze maaltijdboxen ingrediënten die in bulk worden ingekocht, wat de kosten drukt. Ook wordt er vaak gekozen voor seizoensgebonden ingrediënten, die goedkoper zijn omdat ze op dat moment volop verkrijgbaar zijn. Een goedkope maaltijdbox biedt dus de mogelijkheid om gezond en gevarieerd te eten, zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen.

Ekomenu

De maaltijdbox op maat! Bespaar tijd & geld! Ervaar het verschil met Ekomenu!

Lees verder »
HelloFresh

De #1 maaltijdbox in Nederland | Verse ingrediënten van goede kwaliteit | Makkelijk te volgen recepten | Gemakkelijk thuisbezorgd. Bestel nu!

Lees verder »
Marley Spoon

Heerlijke en evenwichtige maaltijden, voor iedereen - een maaltijdbox voor elke levenstijl en smaak - Gemakkelijk thuisbezorgd!

Lees verder »

Tips om geld te besparen bij het bestellen van een maaltijdbox

Als je geld wilt besparen bij het bestellen van een maaltijdbox zijn er verschillende punten waar je rekening mee kan houden:

  1. Kies een abonnement met minder maaltijden per week: Als je niet elke dag van de week een maaltijdbox nodig hebt, overweeg dan een abonnement met minder maaltijden per week. Dit kan de totale kosten van de maaltijdboxen verlagen.
  2. Zoek naar kortingscodes en aanbiedingen: Veel maaltijdboxaanbieders bieden kortingscodes en aanbiedingen voor nieuwe klanten. Zoek online naar kortingscodes voordat je een maaltijdbox bestelt.
  3. Bestel grotere porties: Sommige maaltijdboxaanbieders bieden grotere porties aan voor een iets hogere prijs. Overweeg een grotere portie te bestellen en bewaar de restjes voor een andere maaltijd.

Aanbieders goedkope maaltijdboxen

1. Hello Fresh

HelloFresh biedt verschillende opties voor maaltijdboxen, waaronder een Classic Box, Veggie Box en Family Box. De Classic Box bevat drie of vier maaltijden per week voor twee of vier personen en kost tussen de € 4,80 en € 6,70 per persoon per maaltijd, afhankelijk van het type abonnement dat je kiest. De Veggie Box en Family Box zijn iets duurder, maar bieden ook meer opties voor vegetariërs en gezinnen.

2. Marley Spoon

Marley Spoon is een andere populaire maaltijdboxaanbieder met een focus op kwaliteit en versheid van ingrediënten. De maaltijdboxen van Marley Spoon bevatten ingrediënten voor drie of vier maaltijden per week en kosten tussen de € 4,50 en € 6,50 per persoon per maaltijd, afhankelijk van het type abonnement dat je kiest.

3. Ekomenu

Ekomenu is een biologische maaltijdboxaanbieder die zich richt op gezonde en duurzame voeding. De maaltijdboxen van Ekomenu bevatten biologische en seizoensgebonden ingrediënten en kosten tussen de € 4,95 en € 8,50 per persoon per maaltijd, afhankelijk van het type abonnement dat je kiest.