Maaltijdboxen

Welke foodbox is het meest geschikt?

Bij het bestellen van een maaltijdbox is misschien wel de meest belangrijke vraag, welke van de vele verschillende foodboxen zijn geschikt.

Dat ligt er natuurlijk voornamelijk aan voor hoeveel personen de box de ingrediënten kan leveren, en voor hoeveel maaltijden per week de box geschikt is.

In onze vergelijking van maaltijdboxen kun je zelf bepalen welke boxen getoond worden, door het aantal personen en het aantal maaltijden aan te geven.

Automatisch zal de vergelijking van de maaltijdboxen rekening houden met en het aantal gewenste personen, en het aantal maaltijden waarvoor de ingrediënten bezorgd moeten worden.

We moeten er wel bij zeggen dat er voor één of twee personen veel meer verschillende maaltijdboxen beschikbaar zijn, als voor 5 of 6 personen.

Datzelfde is ook van toepassing voor vier en vijf maaltijden per week.

De meeste foodboxen gaan uit van twee of drie maaltijden per week, en dus voor een gemiddeld gezin van twee tot vier personen.

In alle gevallen worden er dus nooit zeven maaltijden per week bezorgd. De rest van de week moet je dus helemaal zelf bepalen of je anders eten wilt klaarmaken, of misschien ergens een maaltijd wilt gaan bestellen.

Nagenoeg alle maaltijdboxen bieden bovendien alleen ingrediënten voor recepten die met het diner of avondeten te maken hebben.

Simpelweg omdat de meeste mensen op die moment warm willen koken. In dat geval bezorgd de leverancier van de betreffende maaltijdbox dus alle ingrediënten voor het aantal maaltijden dat je hebt aangegeven, en voor het aantal personen dat je hebt aangegeven bij de bestelling.

Er zijn echter ook speciale foodboxen, waarbij je ook nog eens een keer kunt aangeven dat je een bepaald soort eten nodig hebt.

Je kunt daarbij selecteren in onder andere glutenvrij, koolhydraatarm, of bijvoorbeeld lactosevrij.

Ook zijn er verschillende speciale maaltijdboxen mogelijk. Bijvoorbeeld waarbij je weliswaar de ingrediënten krijg thuis bezorgd, maar waar je helemaal zelf de gerechten kunt kiezen, of kunt kiezen uit één van de vele andere kenmerken.

In de vergelijking kun je bovendien meerdere kenmerken of box typen aan vinken.

Onze vergelijking zal in dat geval alleen de maaltijdboxen laten zien die aan alle aangevinkte kenmerken voldoet.

Advertentie